Varför ska jag vara medlem?

Det finns många skäl till att vara medlem i Landskronasamverkan.
Det här är några av dem:

Information, delaktighet och nätverk

 

Varannan månad träffas vi för information och nätverkande. Vi informerar om vad som händer och är på gång i Landskrona. Här kan vi ta upp både utvecklande idéer och komma med förslag till förbättringar för Landskronas stadskärna. Åsikter som vi tar med till Landskronasamverkans styrelse. Vi som jobbar i Landskronasamverkan är en länk mellan de olika parterna – kommun, fastighetsägare och näringsliv.

 

Facebookgrupp
 
Som medlem i Landskronasamverkan blir du också medlem i vår facebookgrupp som är ett forum där vi fritt diskuterar, hjälper och stöttar varandra i olika frågor.

 

Medlemswebb
 
På medlemswebben samlar vi information som rör oss som är medlemmar i Landskronasamverkan. Här hittar du stödfunktioner som vår medlemskalender och anmälningar till aktiviteter och event.

Presentkort Landskrona

 

Hösten 2016 lanserar vi Landskronas eget presentkort. Kortet är ett betalkort som laddas med valfri summa mellan 100–1000 kr och kan användas hos alla de verksamheter som valt att ansluta sig. Som medlem får du ta emot presentkortet utan kostnad, men en avgift på ca 5% av beloppet tas ut vid varje köp, för att täcka alla kostnader.

 

Allt överskott och saldo för oinlösta presentkort går direkt tillbaka till Landskronasamverkan, så att vi kan investera i nya projekt och satsningar. Det gör att ju fler som använder det och tar emot det, desto mer tjänar stan på det, dvs vi medlemmar. Alla medlemmar som ansluter sig får kostnadsfritt reklam- och informationsmaterial som visar att verksamheten tar emot kortet.

 

Presentkortet säljs i presentkortsmaskinen som är placerad i Hemmakvälls butik på Östergatan. Hemmakväll har öppet alla dagar mån-tors 10–22, fre-lör 10–23 och sön 12–22. Vid större beställningar och företagsköp går det bra att beställa direkt från oss.

 

Läs mer om presentkortet.

Evenemang

 

Vi anordnar årligen tre egna evenemang med syfte att samla och lyfta fram det bästa av Landskronas handel och upplevelser – Vår i Landskrona, Höst i Landskrona och Jul i Landskrona.

Syftet med evenemangen är de ska driva till handel, öka flöden i stadskärnan och skapa samarbeten medlemmar emellan. Grundkonceptet med evenemangen är att utgå från det som redan finns och är bra och att lägga allt fokus på dig som medlem. Programpunkter och aktiviteter sker helt enkelt inne hos dig (eller precis utanför).

Våra projektledare hjälper till med både råd och samordning och sätter ihop ett gemensamt program med karta över området. Så här såg programmet ut för Höst i Landskrona 2018.

Under året samverkar vi även med flera av Landskronas övriga evenemang. Vi ger dig information om kommande evenemang, bjuder in arrangörer till våra medlemsträffar, erbjuder dekor samt ger tips på aktiviteter på hur vi kan dra nytta av evenemangen som sker i Landskrona med omnejd. Här finner du en lista med viktiga datum för 2019.

Utbildning

 

Vi erbjuder utbildningar, föreläsningar och workshops inom områden som kan stärka din verksamhet. Vi fungerar även som ett bollplank om du vill ha hjälp med PR och marknadsföring.

Dekoration

 

Vi hjälper dig att samordna påskris och grane till högtiderna mot självkostnadspris.

Hemsida

 

Som medlem är du med på vår hemsida med företagsnamn, adress och öppettider. Här samlar vi all information som rör er medlemmar.

Vad ingår i medlemskapet?

Medlemsträffar med information och föreläsningar.

 

Medlemskap i Landskronasamverkans Facebookgrupp.

 

Information om vad som händer och är på gång i Landskrona.

 

Möjlighet att påverka Landskrona och just din stadsdel.

 

Kostnadsfri anslutning till Landskronas eget presentkort.

 

Utbildningar och kompetensutveckling inom områden som kan stärka din verksamhet.

Rådgivning och hjälp med marknadsföring, PR, sociala medier, tillstånd etc.

 

Samordning av dekoration till högtiderna, mot självkostnadspris.

 

Olika medlemserbjudanden från våra samarbetspartners.

 

Vara med i våra gemensamma evenemang och aktiviteter.

 

Vara med i gemensam kommunikation och marknadsföring.

 

Synas på vår hemsida med företagsnamn, adress och öppettider.

BLI MEDLEM

 

Kontakta oss för ett möte eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig.

 

Lena Bergkvist
Medlemsansvarig
073 969 36 36

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.