Information om Presentkort Landskrona

 

Presentkort Landskrona är vårt gemensamma elektroniska presentkort som kan användas hos alla de verksamheter som valt att ansluta sig. Det fungerar precis som ett vanligt betalkort och köpet sker på vanligt sätt via butikens kortterminal. Kortet säljs i en automat som finns i Hemmakvälls butik på Östergatan och laddas med valfri summa mellan 100–1000 kr.

 

Som medlem i Landskronasamverkan får du ta emot presentkortet utan kostnad. En avgift på ca 5% av beloppet tas ut vid varje köp, för att täcka alla kostnader (kort, korthållare, service, underhåll etc). Allt överskott och saldo för oinlösta presentkort går direkt tillbaka till Landskronasamverkan, så att vi kan investera i nya projekt och satsningar. Det gör att ju fler som använder det och tar emot det, desto mer tjänar stan på det, dvs vi medlemmar.

 

Hur vet kunderna var de kan använda kortet?
Alla medlemmar som ansluter sig får kostnadsfritt reklam- och informationsmaterial som visar att verksamheten tar emot kortet. En fönsterdekal sätts upp i anslutning till alla entréer och vid kassorna placeras hyllvippor med info om att presentkortet gäller där. En lista på anslutna butiker finns dessutom på hemsidan och i presentkortsmaskinen på Hemmakväll.

 

Var säljs presentkortet?
Presentkortet säljs i presentkortsmaskinen som är placerad i Hemmakvälls butik på Östergatan. Hemmakväll har öppet alla dagar mån-tors 10–22, fre-lör 10–23 och sön 12–22. Även där finns information om vilka butiker som är anslutna till kortet.

 

Företagsköp
Företag som vill göra göra större beställning kan göra det direkt hos oss mot faktura. Då kan vi även erbjuda specialdesignade presentkortsfickor.

 

Vill du veta mer?
Kontakta oss, så hjälper vi dig!